Кои сме ние

Вижте нашата история

Компанията

Традиция

“АСЛ Машгруп” е семейна фирма, създадена през 2005 година в гр. Перник като дружество с ограничена отговорност. Основна й дейност е производство на машини и съоръжения, инструментално и нестандартно оборудване, резервни части, както и окончателно завършени и готови за монтаж възли. Производственият процес се осъществява върху терен с площ 5 000 м², разпределен в три производствени корпуси.

Качество

Продукцията на дружеството е насочена главно към Европейския пазар в страни като Франция, Австрия, Италия и Англия. Клиенти на фирмата са Va Tech Bouvier – Франция (спирални тела за водно – електрически турбини), Alstom Bergeron – Франция (корпуси за помпи за електроцентрали), Mecamidi – Франция (оборудване за водно-електрически централи), Converteam Motors – Франция (статорни рами за електрически двигатели), Laurence Scott & Electromotors – Англия (статорни рами за електрически двигатели),  Andritz AG- Австрия – (корпуси за мелници и трошачки) и др.

Сертификати

Заварчиците са сертифицирани по EN 287-1 и ASME IX, а одобрените процедури за заваряване са в съответствие с ISO 15614 и ASME IX. Сертифицирането е извършено от Lloyd Register of Shipping.

Стандарти

От 07 Февруари 2007 година фирмата е сертифицирана от Bureau Veritas Certification по стандарт ISO 9001:2000 и от 08 Декември 2009 година по стандарт ISO 9001:2008. От 19 Май 2014 година фирмата е сертифицирана от ТЮФ НОРД България по стандарт EN ISO 3834:2.